Pasta Rigatini Quadri med förlorat lamm

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

3tim 10min 14 ingredienser

Pasta Rigatini Quadri all'Agnello Perduto är en husmansrätt från Toscana. Lammet får puttra med i grytan och ger härlig smak åt tomatsåsen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
selleristjälkar
1
morot
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
450 g
lamm, lägg eller stek med benet kvar
1 1/2 dl
vetemjöl
1 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar
1 frp
konserverade körsbärstomater
färsk timjan eller rosmarin
citronzest
Gremolata
3 msk
bladpersilja, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
citronzest
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Lämna ett svar till gösta lagström Avbryt svar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco