Spaghetti Pomodoro

RÖSTA PÅ RECEPTET (217)

(217)

RÖSTA PÅ RECEPTET (217)

(217)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Klassisk italiensk vardagspasta som serveras med riven grana padano ost på toppen. Tomatsåsen är härligt mustig och ger fin smak till rätten.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor, finhackade
1/2
gul lök, finhackad
2 tsk
Sardellcrème MSC-märkt (kan uteslutas)
1 frp
krossade tomater
1
lagerblad
1/2 tsk
oregano, torkad
1
nypa socker
salt
nymalen svartpeppar
10
basilikablad, strimlade
Till servering

Gör så här

11 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (217)

(217)
Tack!

Giulia (Julia)

Jag rekommenderar detta recept starkt! Det var mycket smak, och en perfekt lagom och enkel maträtt som ändå kändes så lyxig. Jag gjorde detta recept med tomatpuré istället för Sardellcréme och utan vin. Det smakade toppenbra!

Luis borchies

Vi försöker, min fru och jag, lära oss laga hälsosamma vegetariska rätter och era recept kan hjälpa oss komma igång.

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp