Pasta Penne Rigate alla Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

Vad tycker du?

25min 14 ingredienser

Pasta Penne Rigate alla Puttanesca, är en klassisk italiensk pastarätt med smakrik tomatsås och Leccino-oliver med sälta från sardeller och kapris.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
finhackade vitlöksklyftor
1 frp
konserverade körsbärstomater eller
krossade tomater
1/2
röd chili, finhackad
1/2 dl
finhackad bladpersilja
salt
svartpeppar
riven Zeta Grana Padano D.O.P. 10 månader riven

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Karin Ljung

Mycket gott och smakrikt. Lagom proportioner.