Pasta Penne Rigate alla Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
25min

Puttanesca, italiensk pasta med en smakrik tomatsås med sälta från sardeller och kapris.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
400 g Zeta Una Pasta Classica Pennette Rigate
2-4
vitlöksklyftor finhackade
4
Sardeller Zeta Sardeller
1/2
röd chili finhackad
1/2 dl
bladpersilja finhackad
salt
svartpeppar
Parmigiano Reggiano 22 mån riven, eller 1 dl Zeta Grana Padano D.O.P. 10 månader riven

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.