Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Fräs vitlök, chili och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna.

Tillsätt körsbärstomaterna och låt småputtra cirka 10 minuter.

Blanda ner kapris och oliver i tomatsåsen

Smaka av med salt och peppar.

Blanda ner pastan direkt i såsen och tillsätt den finhackade persiljan.

Servera med riven parmesan eller grana padano och lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.