Pasta Penne Rigate alla Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Puttanesca, italiensk pasta med en smakrik tomatsås med sälta från sardeller och kapris.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2-4
finhackade vitlöksklyftor
1 frp
körsbärstomater
1/2
röd chili, finhackad
1/2 dl
finhackad bladpersilja
salt och svartpeppar

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco