Pasta Penne Rigate alla Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
25min

Puttanesca, italiensk pasta med en smakrik tomatsås med sälta från sardeller och kapris.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2-4
vitlöksklyftor finhackade
4
Sardeller Zeta Sardeller
1/2
röd chili finhackad
1/2 dl
bladpersilja finhackad
salt
svartpeppar
Parmigiano Reggiano 22 mån riven, eller 1 dl Zeta Grana Padano D.O.P. 10 månader riven

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.