Pasta Penne Rigate alla Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
25min

Puttanesca, italiensk pasta med en smakrik tomatsås med sälta från sardeller och kapris.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
400 g Zeta Una Pasta Classica Pennette Rigate
2-4
vitlöksklyftor finhackade
4
Sardeller Zeta Sardeller
1/2
röd chili finhackad
1/2 dl
bladpersilja finhackad
salt
svartpeppar
Parmigiano Reggiano 22 mån riven, eller 1 dl Zeta Grana Padano D.O.P. 10 månader riven

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.