Pasta Penne Rigate alla Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
25min

Puttanesca, italiensk pasta med en smakrik tomatsås med sälta från sardeller och kapris.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
400 g Zeta Una Pasta Classica Pennette Rigate
2-4
vitlöksklyftor finhackade
4
Sardeller Zeta Sardeller
1/2
röd chili finhackad
1/2 dl
bladpersilja finhackad
salt
svartpeppar
Parmigiano Reggiano 22 mån riven, eller 1 dl Zeta Grana Padano D.O.P. 10 månader riven

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.