Pasta Tortiglioni med tomater, pancetta, kapris och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kapris, bacon och kalamata i en tomatsås till god pasta.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Pancetta tärnat
2 msk
2
vitlöksklyftor
1 frp
krossade tomater
1 krm
timjan
salt
socker
svartpeppar
bladpersilja, hackad
Till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)
Tack!