Pasticciata – krämig pastasås med salsiccia och mascarpone

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

30min

Klassisk italiensk pasta med krämighet från mascarpone och mustig smak från tomat och salsiccia. Toppa med riven parmesanost och finhackad bladpersilja.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök, finhackad
4
vitlöksklyftor, finhackade
1/2
röd chili, hackad
1/2 dl
1 frp
krossade tomater
1 frp
1/2 frp
salt
nymalen svartpeppar
1 dl
pastavatten
Till servering
färsk bladpersilja, hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)
Tack!

Recept från kategorier