Spaghetti all’Amatriciana

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti all’Amatriciana - traditionell italiensk pastasås med ursprung i den italienska byn Amatrice.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1 frp
Pancetta, á 160 g
1 st
gul lök, finhackad
2 frp
Zeta Körsbärstomater
salt
svartpeppar
Till servering
1 bit

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
Tack!

Tony

Nej, jag tycker det är fel på ert Amatriciana recept.

Ingen persilja, inte plommontomater, inte körsbärstomater, ingen lök, ingen vitlök, ingen parmesan!

Amatriciana innehåller BARA: Hela San Marzano tomater, pecorino, griskind, salt och peppar och vitt vin!

Emma Olsson

Hej Tony,
Det låter som ett gott klassiskt recept på Amatriciana. Det testar vi att provlaga nästa gång.
Hälsningar
Emma från Zeta