Spaghetti all’Amatriciana

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Spaghetti all’Amatriciana - traditionell italiensk pastasås med ursprung i den italienska byn Amatrice.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Spaghetti, á 400 g
1 frp
1 st
finhackad gul lök
2 frp
körsbärstomater
salt och svartpeppar
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Lämna ett svar till Kalle Avbryt svar

Ola

Skulle gärna vilja veta hur mkt 2 pkt körsbärstomater är?

Anna Mellberg

Hej Ola! Förpackningarna med körsbärstomaterna brukar innehålla 390-400 g, detta beroende på vilket märke du väljer. Lycka till med såsen, hälsar vännerna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...