Pasta Strozzapreti med spenat, mascarpone och rökt lax

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En härligt krämig pasta med kallrökt lax, spenat och vitt vin.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 liten
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
3-4 msk
200 g
babyspenat eller fryst
salt
nymalen svartpeppar
100 g
kallrökt lax, strimlad

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)
Tack!

Camilla

Alla ingredienser finns inte med. Hur mycket mascarpone och rökt lax ska det vara?

Zeta

Hej Camilla! Tack för att du hör av dig och så bra att du såg att varken mascarpone och lax inte var med. Vi har fixat det nu, hoppas det ska smaka!