Pasta Strozzapreti med spenat, mascarpone och rökt lax

RÖSTA PÅ RECEPTET (80)

(80)
20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En härligt krämig pasta med kallrökt lax, spenat och vitt vin.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Strozzapreti
1 liten
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
1 dl
vitt vin
3-4 msk
200 g
babyspenat eller fryst
salt
nymalen svartpeppar
100 g
kallrökt lax, strimlad

Gör så här

Kommentera

Camilla

Alla ingredienser finns inte med. Hur mycket mascarpone och rökt lax ska det vara?

Zeta

Hej Camilla! Tack för att du hör av dig och så bra att du såg att varken mascarpone och lax inte var med. Vi har fixat det nu, hoppas det ska smaka!

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.