
Spaghetti con le cozze
Spaghetti con le cozze är en klassisk spaghettirätt med musslor, vitt vin och persilja.
Tillagning
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- 400 g Zeta Casa Di Luca Spaghetti
- Musslor
- 1 kg färska musslor eller 400 g burkmusslor
- 1 gul lök finhackad
- 1 vitlöksklyfta finhackad
- ett par persiljekvistar
- 3 msk olivolja
- 2 1/2 dl vitt vin
- Sås
- 1 gul gul finhackad
- 3 vitlöksklyftor vitlöksklyftor
- 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico
- 200 g tomat i mindre bitar
- 2 msk bladpersilja finhackad
- 2 msk färskpressad citronsaft rivet skal av 1 liten citron
- salt
- peppar
- Tips