Spaghetti con le cozze

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

30min 1 ingredienser

Spaghetti med musslor, vitt vin och persilja. Klassisk italiensk pastarätt mer känd som Spaghetti con le cozze. Serveras som varmrätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
Musslor
1 kg
färska musslor eller 400 g burkmusslor
1
gul lök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
ett par persiljekvistar
3 msk
olivolja
Sås
1
gul gul finhackad
3
vitlöksklyftor vitlöksklyftor
200 g
tomat i mindre bitar
2 msk
bladpersilja finhackad
2 msk
färskpressad citronsaft rivet skal av 1 liten citron
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar