Spaghetti con le cozze

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
30min

Spaghetti con le cozze är en klassisk spaghettirätt med musslor, vitt vin och persilja.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Spaghetti
Musslor
1 kg
färska musslor eller 400 g burkmusslor
1
gul lök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
ett par persiljekvistar
3 msk
olivolja
2 1/2 dl
vitt vin
Sås
1
gul gul finhackad
3
vitlöksklyftor vitlöksklyftor
200 g
tomat i mindre bitar
2 msk
bladpersilja finhackad
2 msk
färskpressad citronsaft rivet skal av 1 liten citron
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.