Spaghetti con le cozze

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
30min

Spaghetti con le cozze är en klassisk spaghettirätt med musslor, vitt vin och persilja.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Spaghetti
Musslor
1 kg
färska musslor eller 400 g burkmusslor
1
gul lök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
ett par persiljekvistar
3 msk
olivolja
2 1/2 dl
vitt vin
Sås
1
gul gul finhackad
3
vitlöksklyftor vitlöksklyftor
200 g
tomat i mindre bitar
2 msk
bladpersilja finhackad
2 msk
färskpressad citronsaft rivet skal av 1 liten citron
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.