Spaghetti con le cozze

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti con le cozze är en klassisk spaghettirätt med musslor, vitt vin och persilja.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Musslor
1 kg
färska musslor eller 400 g burkmusslor
1
gul lök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
ett par persiljekvistar
3 msk
olivolja
2 1/2 dl
vitt vin
Sås
1
gul gul finhackad
3
vitlöksklyftor vitlöksklyftor
200 g
tomat i mindre bitar
2 msk
bladpersilja finhackad
2 msk
färskpressad citronsaft rivet skal av 1 liten citron
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
Tack!