Pasta Tagliatelle Mezzanelle med spenat och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Pasta med fräst färsk spenat och vitlök med pinjenötter och krämig mozzarella på toppen. En god och enkel pasta när du har ont om tid.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Tagliatelle Mezzanelle Casa Di Luca
200 g
babyspenat
1 st
vitlöksklyfta finhackad
3 msk
rostade pinjenötter
salt och svartpeppar
1 frp
Mozzarella italiensk (125g) skuren i tärningar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis