Pasta Tagliatelle Mezzanelle med spenat och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta med fräst färsk spenat och vitlök med pinjenötter och krämig mozzarella på toppen. En god och enkel pasta när du har ont om tid.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
babyspenat
1 st
vitlöksklyfta finhackad
3 msk
rostade pinjenötter
salt och svartpeppar
1 frp
Mozzarella italiensk (125g) skuren i tärningar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (86)

(86)
Tack!