Pastagratäng med tomat, broccoli och pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (160)

(160)

RÖSTA PÅ RECEPTET (160)

(160)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Traditionell pastagratäng med spännande smaker av broccoli och rökt pancetta. Lätt att förbereda och enkel att gratinera i ugnen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
vitlöksklyftor, finhackade
1
liten gul lök
2 st
medelstora tomater
1
grönsaksbuljong, tärning
1/2 dl
vatten
1 tsk
oregano
salt
nymalen svartpeppar
1
broccoli

Gör så här

Tips!

Har du pasta över från gårdagen? Det går jättebra att göra gratängen med den överblivna pastan.

10 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (160)

(160)
Tack!

Åsa

Jag antar att det är en förpackning krossade tomater ni menar eller är det färska?

Sophie Berlin

Hej Åsa,
I det här receptet menar vi 2 färska tomater och har nu uppdaterat receptet.
Tack för uppmärksammanheten.
Vänliga hälsnignar, Sophie från Zeta