Pastagratäng med tomat, broccoli och pancetta
Vad tycker du?
Traditionell pastagratäng med spännande smaker av broccoli och rökt pancetta. Lätt att förbereda och enkel att gratinera i ugnen.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Har du pasta över från gårdagen? Det går jättebra att göra gratängen med den överblivna pastan.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (228)
(228)Vad tyckte du om receptet?
10 kommentarer
Lehtinen
Era recept måste jag höja till skyarna, jag själv har återfötts tack vare era underbara recept. Den här rätten är också fantasico som grabbarna på Amalfi. Tack för att ni finns tillgängliga.
Anna Mellberg
Tack Mikael! Vi är så glada att du hör av dig, det är så inspirerande för oss här i provköket, men också för andra som söker inspiration här på zeta.nu Trevlig helg önskar vi dig!
Åsa
Jag antar att det är en förpackning krossade tomater ni menar eller är det färska?
Sophie Berlin
Hej Åsa,
I det här receptet menar vi 2 färska tomater och har nu uppdaterat receptet.
Tack för uppmärksammanheten.
Vänliga hälsnignar, Sophie från Zeta
Hans G
Slängde i aubergine och spenat med. Otroligt gott blev det.
Denise
Vad är det för buljong?
B
Bong grönsaksbuljong smakar bäst enligt mig
Emma Olsson
Hej Denise,
tack för att du uppmärksammade missen i receptet. Du kan använda antingen köttbuljong eller grönsaksbuljong 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Mikael
Vilken sorts buljong? finns inte i ingrediens listan.
Emma Olsson
Hej Mikael,
Tack för att du uppmärksammade missen i receptet. Du kan använda dig av antingen köttbuljong eller grönsaksbuljong till receptet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta