Pastagratäng med tomat, broccoli och pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (228)

(228)

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Traditionell pastagratäng med spännande smaker av broccoli och rökt pancetta. Lätt att förbereda och enkel att gratinera i ugnen.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
vitlöksklyftor, finhackade
1
liten gul lök, hackad
2
medelstora tomater, tärnade
1
grönsaksbuljong, tärning
1/2 dl
vatten
1 tsk
oregano
salt
nymalen svartpeppar
1
broccoli

Gör så här

Tips!

Har du pasta över från gårdagen? Det går jättebra att göra gratängen med den överblivna pastan.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (228)

(228)

Vad tyckte du om receptet?

10 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Lehtinen

Era recept måste jag höja till skyarna, jag själv har återfötts tack vare era underbara recept. Den här rätten är också fantasico som grabbarna på Amalfi. Tack för att ni finns tillgängliga.

Anna Mellberg

Tack Mikael! Vi är så glada att du hör av dig, det är så inspirerande för oss här i provköket, men också för andra som söker inspiration här på zeta.nu Trevlig helg önskar vi dig!

Åsa

Jag antar att det är en förpackning krossade tomater ni menar eller är det färska?

Sophie Berlin

Hej Åsa,
I det här receptet menar vi 2 färska tomater och har nu uppdaterat receptet.
Tack för uppmärksammanheten.
Vänliga hälsnignar, Sophie från Zeta

Hans G

Slängde i aubergine och spenat med. Otroligt gott blev det.

Denise

Vad är det för buljong?

Emma Olsson

Hej Denise,
tack för att du uppmärksammade missen i receptet. Du kan använda antingen köttbuljong eller grönsaksbuljong 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Mikael

Vilken sorts buljong? finns inte i ingrediens listan.

Emma Olsson

Hej Mikael,
Tack för att du uppmärksammade missen i receptet. Du kan använda dig av antingen köttbuljong eller grönsaksbuljong till receptet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta