Spaghetti med Pesto Piccante

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

25min 6 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Snabblagad pasta pesto piccante med smak av het chili och paprika. Det stekta vitlöksbrödet ger pastan krisp, något som är vanligt i södra Italien. Passar fint till lunch eller middag.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
surdegsbröd, gärna dagsgammalt
2
vitlöksklyftor, finhackade
1/2 frp
Färsk gräslök, hackad

Gör så här

Tips!

Vill du få en mer matig maträtt? Addera gärna linser, bönor eller kyckling.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tyckte du om receptet?

7 kommentarer

Jacob Albertsson

Jag fattar inte när olivoljan ska användas? Det här är inget bra recept utifrån regler som ska följas i en instruerande text. Ingredienslistan och arbetsgången måste ju vara identisk, för tusan!

Marie Nilsson

Det är nog meningen att du ska steka surdegsbrödet i oljan, så att de blir krispiga

Emma Olsson

Hejsan Jacob,
Tack för att du hörde av dig till oss! Stek gärna brödet och vitlöken i olivolja. Jag har nu ändrat detta i receptet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett