Spaghetti med Pesto Piccante

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Snabblagad pasta pesto piccante med smak av het chili och paprika. Det stekta vitlöksbrödet ger pastan krisp, något som är vanligt i södra Italien. Passar fint till lunch eller middag.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
surdegsbröd, gärna dagsgammalt
2
vitlöksklyftor, finhackade
Färsk gräslök, hackad

Gör så här

Tips!

Vill du få en mer matig maträtt? Addera gärna linser, bönor eller kyckling.

7 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
Tack!
Lämna ett svar till REKETS UD Avbryt svar

Jacob Albertsson

Jag fattar inte när olivoljan ska användas? Det här är inget bra recept utifrån regler som ska följas i en instruerande text. Ingredienslistan och arbetsgången måste ju vara identisk, för tusan!

Emma Olsson

Hejsan Jacob,
Tack för att du hörde av dig till oss! Stek gärna brödet och vitlöken i olivolja. Jag har nu ändrat detta i receptet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta