Recept från Zeta: Mezze Maniche med ragù på nötfärs och aubergine

Mezze Maniche med ragù på nötfärs och aubergine

En ragù på nötfärs och aubergin - tortiglioni passar utmärkt till!

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn köttfärsen i olivolja i en stekpanna.

Tillsätt lök, vitlök och chili och stek ytterligare någon minut.

Rör i tomatpuré, buljongtärning och vatten.

Låt koka ihop i ca 15 minuter.

Koka pastan ”al dente” enligt förpackningens anvisningar.

Stek auberginen gyllenbrun i lite olivolja i en stekpanna.

Rör ner köttfärsen.

Smaksätt med persilja, salt och peppar.

Blanda färsen med den nykokta pastan.

Servera med riven parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.