Ragù på nötfärs och aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
30min

Ragù på nötfärs med aubergine, chili och vitlök. God och mustig köttfärssås som passar utmärkt med pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
nötfärs eller lammfärs
1
schalottenlök skivad
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1/2
röd chili tunt skivad
2 msk
tomatpuré
1
köttbuljongtärning
2-3 dl
vatten
1/2
aubergine tärnad
2 msk
bladpersilja hackad
Till Servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.