Ragù på nötfärs och aubergine

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ragù på nötfärs med aubergine, chili och vitlök. God och mustig köttfärssås som passar utmärkt med pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
nötfärs eller lammfärs
1
schalottenlök skivad
1
tunt skivad vitlöksklyfta
1/2
tunt skivad röd chili
1
köttbuljongtärning
2-3 dl
vatten
1/2
tärnad aubergine
2 msk
hackad bladpersilja
Till Servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)
Tack!