
Pasta linguine Frutti di Mare
Den klassiska italienska fisk- och skaldjurspastan med vitlök, tomat, vitt vin och persilja. Perfekt att lyxa till sig på helgen och njuta tillsammans med familj och vänner.
Tillagningstid
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- 400 g Zeta Linguine Casa Di Luca
- 1 kg färska blåmusslor
- 1 gul lök, hackad
- 3 vitlöksklyftor, hackade
- 1 dl Zeta Extra jungfruolivolja Classico
- 2 tsk Zeta Sardellcrème
- 2 1/2 dl Zeta Matlagningsvin Vitt
- 1 frp Zeta Körsbärstomater
- 200 g blandad fisk, t ex lax och spätta, tärnad
- Zeta Extra jungfruolivolja Classico till stekning
- 1 citron, det rivna skalet
- 100 g skalade räkor
- salt
- peppar
- rikligt med hackad bladpersilja
- Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato till smaksättning