Pasta linguine Frutti di Mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
40min

Den klassiska italienska fisk- och skaldjurspastan med vitlök, tomat, vitt vin och persilja. Perfekt att lyxa till sig på helgen och njuta tillsammans med familj och vänner.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
färska blåmusslor
1
gul lök, hackad
3
vitlöksklyftor, hackade
200 g
blandad fisk, t ex lax och spätta, tärnad
1
citron, det rivna skalet
100 g
skalade räkor
salt
peppar
rikligt med hackad bladpersilja

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.