Pasta linguine Frutti di Mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)
40min

Den klassiska italienska fisk- och skaldjurspastan med vitlök, tomat, vitt vin och persilja. Perfekt att lyxa till sig på helgen och njuta tillsammans med familj och vänner.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
färska blåmusslor
1
gul lök, hackad
3
vitlöksklyftor, hackade
200 g
blandad fisk, t ex lax och spätta, tärnad
1
citron, det rivna skalet
100 g
skalade räkor
salt
peppar
rikligt med hackad bladpersilja

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.