Pasta Mezze Maniche med svamp, pancetta, ricotta och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)
30min

Krämig pasta med knaperstekt pancetta och svamp samt färsk spenat.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
rökt Rökt Pancetta, i tärningar
400 g
svamp, t.ex. champinjoner
1
gul lök, finhackad
2 dl
torrt vitt vin
1 burk
Ricotta, 250 g
1 påse
bladspenat, 80 g
färsk timjan
hackad persilja
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Fia Ängehov

Hej, jag älskar era recept! Inte detta dock, något är fel. Det står inte när man ska steka löken. Så jag, jo lite dumt, blandade löken med svampen när jag stekte. Men det betyder att jag blandade ner ricottan i vinblandningen. Oops, ingen hit.

Emma Olsson

Hej Fia,
Tack så mycket för att du meddelade oss, jag har nu ändrat i receptet. Hoppas det blir bättre nästa gång 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.