Pasta Mezze Maniche med svamp, pancetta och ricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Pasta Mezze Maniche med stekta champinjoner, knaperstekt pancetta och krämig ricotta med färsk spenat. God pastarätt som serveras med hyvlad parmesanost.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche
1 frp
Rökt Pancetta, i tärningar
400 g
svamp, t.ex. champinjoner
1 st
gul lök, finhackad
eller
torrt vitt vin
1 burk
Ricotta, 250 g
1 påse
bladspenat, 80 g
färsk timjan
hackad persilja
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Fia Ängehov

Hej, jag älskar era recept! Inte detta dock, något är fel. Det står inte när man ska steka löken. Så jag, jo lite dumt, blandade löken med svampen när jag stekte. Men det betyder att jag blandade ner ricottan i vinblandningen. Oops, ingen hit.

Emma Olsson

Hej Fia,
Tack så mycket för att du meddelade oss, jag har nu ändrat i receptet. Hoppas det blir bättre nästa gång 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco