Pasta Mezze Maniche med svamp, pancetta och ricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (96)

(96)
30min

Krämig pasta med knaperstekt pancetta och svamp samt färsk spenat.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
rökt Rökt Pancetta, i tärningar
400 g
svamp, t.ex. champinjoner
1
gul lök, finhackad
2 dl
torrt vitt vin
1 burk
Ricotta, 250 g
1 påse
bladspenat, 80 g
färsk timjan
hackad persilja
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Fia Ängehov

Hej, jag älskar era recept! Inte detta dock, något är fel. Det står inte när man ska steka löken. Så jag, jo lite dumt, blandade löken med svampen när jag stekte. Men det betyder att jag blandade ner ricottan i vinblandningen. Oops, ingen hit.

Emma Olsson

Hej Fia,
Tack så mycket för att du meddelade oss, jag har nu ändrat i receptet. Hoppas det blir bättre nästa gång 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.