Pasta Mezze Maniche med svamp, pancetta och ricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (112)

(112)

RÖSTA PÅ RECEPTET (112)

(112)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Mezze Maniche med stekta champinjoner, knaperstekt pancetta och krämig ricotta med färsk spenat. God pastarätt som serveras med hyvlad parmesanost.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Rökt Pancetta, i tärningar
400 g
svamp, t.ex. champinjoner
1 st
gul lök, finhackad
eller
torrt vitt vin
1 burk
Ricotta, 250 g
1 påse
bladspenat, 80 g
färsk timjan
hackad persilja
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (112)

(112)
Tack!

Fia Ängehov

Hej, jag älskar era recept! Inte detta dock, något är fel. Det står inte när man ska steka löken. Så jag, jo lite dumt, blandade löken med svampen när jag stekte. Men det betyder att jag blandade ner ricottan i vinblandningen. Oops, ingen hit.

Emma Olsson

Hej Fia,
Tack så mycket för att du meddelade oss, jag har nu ändrat i receptet. Hoppas det blir bättre nästa gång 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta