Vitlöksfräst zucchini med mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 9 ingredienser

Citron och buffelmozzarella är en oslagbar kombination, lägg till krispig friterad kapris och lena skivor av zucchini så är succén ett faktum. Den här rätten är perfekt som förrätt eller som en del i en buffé.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 små
zucchini
1
halverad vitlöksklyfta
1
citron, saft och zest
färsk basilika
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Det går också bra att grilla zucchinin men skär den då något tjockare och pensla skivorna med olja blandat med pressad vitlök. Skivorna ska bara grillas snabbt.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...