Bruschetta med bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser

En variant på den klassiska bruschettan. Rostat bröd med vitlök och olivolja som toppas med en bönsallad, rucola och riven parmesan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
lantbröd gärna vitt
1
vitlöksklyfta skalad
Vinägrett
1
vitlöksklyfta pressad
1/2 - 1 tsk
sambal oelek
Bönsallad
1 knippe
rucola
1 frp
Stora vita bönor sköljda och avrunna
1 frp
Kidneybönor sköljda och avrunna

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer