Bruschetta med bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
30min

En variant på den klassiska bruschettan. Rostat bröd med vitlök och olivolja som toppas med en bönsallad, rucola och riven parmesan.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
lantbröd gärna vitt
1
vitlöksklyfta skalad
Vinägrett
1 1/2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1
vitlöksklyfta pressad
1/2 - 1 tsk
sambal oelek
Bönsallad
1 knippe
rucola
1 frp
Stora vita bönor sköljda och avrunna
1 frp
Kidneybönor sköljda och avrunna

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.