Bruschetta med bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser

En variant på den klassiska bruschettan. Rostat bröd med vitlök och olivolja som toppas med en bönsallad, rucola och riven parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
lantbröd gärna vitt
1
vitlöksklyfta skalad
Vinägrett
1
vitlöksklyfta pressad
1/2 - 1 tsk
sambal oelek
Bönsallad
1 knippe
rucola
1 frp
Zeta Stora vita bönor sköljda och avrunna
1 frp
Zeta Kidneybönor sköljda och avrunna

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter