Bruschetta med bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
30min

En variant på den klassiska bruschettan. Rostat bröd med vitlök och olivolja som toppas med en bönsallad, rucola och riven parmesan.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
lantbröd gärna vitt
1
vitlöksklyfta skalad
Vinägrett
1 1/2 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
1
vitlöksklyfta pressad
1/2 - 1 tsk
sambal oelek
Bönsallad
1 knippe
rucola
1 frp
Stora vita bönor sköljda och avrunna
1 frp
Kidneybönor sköljda och avrunna

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.