Recept från Zeta

Bruschetta med bönsallad

En variant på den klassiska bruschettan. Rostat bröd med vitlök och olivolja som toppas med en bönsallad, rucola och riven parmesan.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Grilla brödskivorna på bägge sidor (i grillpanna på spisen, i brödrost eller över träkol).

Gnid in brödskivans ena sida med vitlöksklyftan.

Pensla med olivoljan.
Vinägrett.
Rör ihop balsamvinägern med salt, sambal och den pressade vitlöksklyftan.

Tillsätt olivoljan och rör ihop.

Blanda vinägretten med bönorna.

Lägg rikligt med rucolasallad på brödet och lägg därefter på bönsalladen.

Hyvla över färsk parmesanost eller Västerbottenost.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.