Zeta Extra jungfruolivolja Novello

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet - Pinsa!

Nu lanserar vi Pinsa, den senaste italienska trenden. Pinsa kan beskrivas som ett mellanting mellan pizza och foccacia. Zetas Pinsa är tillverkad i Italien, i matregionen framför andra, Emilia Romagna. Den är förgräddad och helt färdig att toppas med till exempel tomatsås, mozzarella och riven parmesan.

Läs mer om Pinsa
Olivolja

Lär dig mer om olivolja

Olivolja är en ren naturprodukt och en av grundpelarna i medelhavsköken, inte minst det italienska. Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de drygt femtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenska folket.

Olivolja
Oliver

Nyhet! Spanska premiumoliver

- Vårt ursprung må vara Italien men när det kommer till oliver är spanjorerna våra jämlikar, säger Fernando Di Luca, Zetas grundare.⁠ ⁠ Nu lanserar vi tre gröna oliver, alla med kärnan kvar för bästa konsistens och bästa smak: Manzanilla, Pelotin och Arbequina.

Oliver
Påsk

Italienska smaker i påsk

Låt medelhavsköket ta plats på påskbordet! Medelhavsköket med härliga och fräscha råvaror med fina färger gör årets påskbord till en succé.

Påsk

1971 Italia - Svezia

I över 50 år har vi tagit Italien till Sverige! Se den fortsatta berättelsen om Fernando Di Luca och hans resa från Fano i Italien till Sverige i nya filmen “Italia - Svezia 1971”. Det är den fjärde filmen i raden om vår historia och den första som utspelar sig i det nya hemlandet, närmare bestämt på Södermalm i Stockholm där Fernando och hans lilla familj bor i början av 70-talet. Filmen handlar om fotboll och kulturkrockar, den får ni inte missa!

Se filmen

Smart vardagsmat

Med smarta tips, enkla recept och kloka råd vill vi inspirera fler till att laga god mat i vardagen. Men det viktigaste av allt: det behöver inte kosta för att det ska smaka gott – varken för plånboken, planeten eller kroppen.

Läs mer