
- > Förstasidan
- Allt om olivolja
- Boken om Fernando Di Luca
- Bönor laddar kroppen efter träning
- BreOliv
- Danmark
- En hållbar väg – Care of Di Luca
- Ett gott val för hela familjen – Zeta Maccaronetti
- Fernando! : mitt livs historia, mitt livs recept – Tävlingen är avslutad
- Gott att veta & matinspiration
- Grön middag med sköna bönor
- Italiensk pasta
- Kundforum – Ställ en fråga
- Låt bönan bli mer än tillbehör
- Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor
- Medelhavsost
- Min bästa pasta av Bo Hagström från Solens Mat
- Mina recept
- Nyhetsbrev
- Nystarta året grönt
- Oliiviöljy
- Om Zeta
- Över 50 år av goda smaker från Italien
- På gång
- Pesto
- Pinsa
- Produkter från Zeta
- Recept Piadina
- Receptboken
- Sitemap
- Smart Vardagsmat
- Sök matrecept för medelhavsmat
- Sommarköket
- Sommartävling
- Sommartävling – tävlingen är avslutad
- Spaghetti
- Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg
- Tävling – Mat med italienska smaker
- Undrar du över halloumi?
- Vad ska du laga till middag?
- Välj klokt, välj animal welfare.
- Vinn fin picknick-korg och Zeta produkter
- Vinn vinglas från Riedel och Zeta-produkter till nyår!
- Zeta presskontakt
- Frågor och svar
Bli inspirerad av Zeta
Nyhet - Pinsa!
Nu lanserar vi Pinsa, den senaste italienska trenden. Pinsa kan beskrivas som ett mellanting mellan pizza och foccacia. Zetas Pinsa är tillverkad i Italien, i matregionen framför andra, Emilia Romagna. Den är förgräddad och helt färdig att toppas med till exempel tomatsås, mozzarella och riven parmesan.
Läs mer om PinsaLär dig mer om olivolja
Olivolja är en ren naturprodukt och en av grundpelarna i medelhavsköken, inte minst det italienska. Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de drygt femtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenska folket.
OlivoljaNyhet! Spanska premiumoliver
- Vårt ursprung må vara Italien men när det kommer till oliver är spanjorerna våra jämlikar, säger Fernando Di Luca, Zetas grundare. Nu lanserar vi tre gröna oliver, alla med kärnan kvar för bästa konsistens och bästa smak: Manzanilla, Pelotin och Arbequina.
Oliver1971 Italia - Svezia
I över 50 år har vi tagit Italien till Sverige! Se den fortsatta berättelsen om Fernando Di Luca och hans resa från Fano i Italien till Sverige i nya filmen “Italia - Svezia 1971”. Det är den fjärde filmen i raden om vår historia och den första som utspelar sig i det nya hemlandet, närmare bestämt på Södermalm i Stockholm där Fernando och hans lilla familj bor i början av 70-talet. Filmen handlar om fotboll och kulturkrockar, den får ni inte missa!
Se filmenSmart vardagsmat
Med smarta tips, enkla recept och kloka råd vill vi inspirera fler till att laga god mat i vardagen. Men det viktigaste av allt: det behöver inte kosta för att det ska smaka gott – varken för plånboken, planeten eller kroppen.
Läs mer