Sallad med bresaola och gorgonzolakräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sallad med italiensk bresaola, marinerade kronärtskockor, oliver och gröna blad. Toppas med en krämig dressing på gorgonzola och mascarpone.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
150 g Zeta Gorgonzola Dolce D.O.P
Italiensk sallad
Bresaola à 70 g
100 g
rucola
6-8
små tomater gärna olika sorter och färger
1 msk
Extra jungfruolivolja Novello eller Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
1 krm
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
Tack!