Sallad med bresaola och gorgonzolakräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
30min

Sallad med italiensk bresaola, marinerade kronärtskockor, oliver och gröna blad. Toppas med en krämig dressing på gorgonzola och mascarpone.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
150 g Zeta Gorgonzola Dolce D.O.P
Italiensk sallad
Bresaola à 70 g
100 g
rucola
6-8
små tomater gärna olika sorter och färger
1 msk
Extra jungfruolivolja Novello eller Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
1 krm
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.