Mandelkaka med mascarponeglass

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tycker du?

4tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En fantastisk liten mandelkaka serverad med glass gjord på mascarponeost.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Mandelkaka
40 g
sötmandlar med skal
2
äggvitor
5 msk
socker
2 msk
vetemjöl
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
Mascarponeglass
1
gelatinblad
1 burk
6 msk
socker
3/4 dl
vatten
3
limefrukter juicen och det yttersta gröna skalet
Karamelliserade oliver
3 1/2 msk
socker
3 msk
vatten

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
Tack!