Chokladkräm med vaniljplommon

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)
30min

En enkel dessert med choklad som du kan förbereda dagen innan. Variera servering med frukt och bär efter säsong.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Chokladkräm
1 burk
2 msk
honung
100 g
god mörk choklad, 70%
1
äggula
Vaniljplommon
200 g
, ca 5 st färska plommon
1
vaniljstång
1 1/2 dl
socker
1 1/2 dl
vatten
6 st
Colussi Cantuccini Mandel, italienska mandelskorpor

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.