Glutenfri pinsa med aubergine, inlagda citroner och rosépeppar

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser

Glutenfri pinsa med aubergine, inlagda citroner och rosépeppar är ett smakrikt recept med en härlig blandning av mustig pinsasås, syrlig citron och hetta från rosépeppar. Servera som lunch, middag eller skär upp den i bitar och servera som drinktilltugg.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
2 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
aubergine
1
saltinlagd (konserverad) citron (eller zest från 1 citron)
1 tsk
rosépeppar
ca 50 g
ruccola

Gör så här

Tips!

Om du inte äter glutenfritt kan du självklart byta ut pinsabotten till våra vanliga pinsabottnar.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis