Pinsa med grönkål och burrata

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 8 ingredienser

Pinsa Bianca med spröd och fluffig botten som du toppar med krämig mozzarella som smälter härligt i ugnen, parmesanost som tillför umami och grönkål för krisp. Fördela bitar av burrata på pinsan innan servering. Servera till middag eller skär upp i mindre bitar och servera som aptitretare innan middagen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
2
grönkålsblad
1 frp
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Grädda gärna pinsanpizzasten eller direkt på het plåt. 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja