Pinsa med grönkål och burrata

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

15min 8 ingredienser

Pinsa Bianca med spröd och fluffig botten som du toppar med krämig mozzarella som smälter härligt i ugnen, parmesanost som tillför umami och grönkål för krisp. Fördela bitar av burrata på pinsan innan servering. Servera till middag eller skär upp i mindre bitar och servera som aptitretare innan middagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
2
grönkålsblad
1 frp
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Grädda gärna pinsanpizzasten eller direkt på het plåt. 

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Elin

Var kommer burratan in?

Anna Mellberg

Hej Elin! Näst sista punkten i instruktionen står det att du ska toppa pinsan med burrata. Alltså när pinsan precis har kommit ut ur ugnen. Lycka till önskar vännerna på Zeta