Tortellini in Brodo

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här rätten är för italienarna lika förknippad med jul som julskinka och köttbullar är för oss svenskar. Ofta samlas familjen dagen innan julafton och sitter tillsammans och viker tortellini som ett sätt att samlas och umgås.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Brodo – kycklingbuljong
1
kycklingskrov
3 l
kallt vatten
1
gul lök
1
liten morot
2
vitlöksklyftor
100 g
rotselleri
1/2
purjolök (endast det vita)
1
liten bunt färsk timjan
2
lagerblad
3
vitpepparkorn
Till servering

Gör så här

Tips!

Om du inte använder all buljong så går den utmärkt att frysa in.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
Tack!