Bakad rotselleri med pesto piccante och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 10min 7 ingredienser

Bakad rotselleri är gott som tillbehör till grillat, på buffén eller som en egen vegetarisk rätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
900 g
rotselleri
salt
1 frp
1 dl
hasselnötter

Gör så här

Tips!

Rotsellerin kan också glödbakas. Då läggs den direkt på grillens glöd och vänds regelbundet så att den blir jämnt bakadDen får en kraftigt kolad yta som tas bort innan den skärs upp – den inre delen är mjukt bakad och smakar fantastiskt.

Rotselleri som blir över är god att tärna till en sallad eller att mosa och breda på en bit bröd med lite olivolja och en nypa flingsalt.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...