Bakad rotselleri med pesto piccante och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

2tim 10min 7 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Bakad rotselleri är gott som tillbehör till grillat, på buffén eller som en egen vegetarisk rätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
900 g
rotselleri
salt
1 frp
1 dl
hasselnötter

Gör så här

Tips!

Rotsellerin kan också glödbakas. Då läggs den direkt på grillens glöd och vänds regelbundet så att den blir jämnt bakadDen får en kraftigt kolad yta som tas bort innan den skärs upp – den inre delen är mjukt bakad och smakar fantastiskt.

Rotselleri som blir över är god att tärna till en sallad eller att mosa och breda på en bit bröd med lite olivolja och en nypa flingsalt.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco