Färsbiffar med gorgonzoladressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En variant på de klassiska färsbiffarna med en sallad på blomkål och bönor som toppas med en smakrik gorgonzoladressing.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Färsbiffar
500 g
blandfärs
2
ägg
2 tsk
salvia torkad
2 dl
60 g Zeta Grana Padano färskriven påse
salt
peppar nymalen
Sallad
200 g
blomkål och/eller romanescokål, lättkokt, avrunnen
1 fpk
Svarta bönor Ekologiska sköljda och avrunna
1 tsk
salt
1
morot grovt riven
150 g
blandad sallad t.ex. frisée, huvudsallad, rucola
Gorgonzoladressing
100 g
Zeta Gorgonzola från ekologiskt jordbruk, D.O.P.
2 msk
gräslök hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!