Färsbiffar med gorgonzoladressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En variant på de klassiska färsbiffarna med en sallad på blomkål och bönor som toppas med en smakrik gorgonzoladressing.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Färsbiffar
500 g
blandfärs
2
ägg
2 tsk
salvia torkad
2 dl
60 g Zeta Grana Padano färskriven påse
salt
peppar nymalen
Sallad
200 g
blomkål och/eller romanescokål, lättkokt, avrunnen
1 fpk
Svarta bönor Ekologiska sköljda och avrunna
1 tsk
salt
1
morot grovt riven
150 g
blandad sallad t.ex. frisée, huvudsallad, rucola
Gorgonzoladressing
100 g
Zeta Gorgonzola från ekologiskt jordbruk, D.O.P.
2 msk
gräslök hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett