Färsbiffar med gorgonzoladressing

En variant på de klassiska färsbiffarna med en sallad på blomkål och bönor som toppas med en smakrik gorgonzoladressing.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Sallad
  • 200 g blomkål och/eller romanescokål, lättkokt, avrunnen
  • 1 fpk Zeta Svarta bönor Ekologiska

    Zeta Svarta bönor Ekologiska

    Läs mer
    sköljda och avrunna
  • 1 tsk salt
  • 1 morot grovt riven
  • 150 g blandad sallad t.ex. frisée, huvudsallad, rucola
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda alla ingredienser till biffarna och forma till 8 biffar.

Stek i olivolja på medelvärme ca 5–7 minuter på vardera sida.

Blanda ihop alla ingredienser till salladen.

Rör ihop dressingen, avsluta med gräslöken.

Servera biffarna med sallad och gorgonzoladressing.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.