Färsbiffar med gorgonzoladressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
30min

En variant på de klassiska färsbiffarna med en sallad på blomkål och bönor som toppas med en smakrik gorgonzoladressing.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Färsbiffar
500 g
blandfärs
2
ägg
2 tsk
salvia torkad
2 dl
60 g Grana Padano 20 mån färskriven påse
salt
peppar nymalen
Sallad
200 g
blomkål och/eller romanescokål, lättkokt, avrunnen
1 fpk
Svarta bönor Ekologiska sköljda och avrunna
1 tsk
salt
1
morot grovt riven
150 g
blandad sallad t.ex. frisée, huvudsallad, rucola
Gorgonzoladressing
100 g
Zeta Gorgonzola från ekologiskt jordbruk, D.O.P.
2 msk
gräslök hackad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.