Glutenfri pinsa med burrata, mortadella och pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

20min 10 ingredienser

Vår glutenfria pinsa är så god att det är svårt att tro att den faktiskt är glutenfri. Toppa den med krämig burrata, len mortadella och rostade pistagenötter – och du har en kombination som är svår att slå.

Receptet är framtaget i samarbete med Smilla Luuk.

Ingredienser

2 skivor
Mortadella (ca 30 g)
1 frp
1 näve
ruccola
1 näve
pistagenötter
nymalen svartpeppar
flingsalt

Gör så här

Tips!

Om du inte äter glutenfritt blir receptet såklart lika gott med våra vanliga pinsabottnar.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis