Glutenfri pinsa med burrata, mortadella och pistagenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

20min 10 ingredienser

Vår glutenfria pinsa är så god att det är svårt att tro att den faktiskt är glutenfri. Toppa den med krämig burrata, len mortadella och rostade pistagenötter – och du har en kombination som är svår att slå.

Se alla recept på Pinsa

Receptet är framtaget i samarbete med Smilla Luuk.

Ingredienser

2 skivor
Zeta Mortadella (ca 30 g)
1 näve
ruccola
1 näve
pistagenötter
nymalen svartpeppar
flingsalt

Gör så här

Tips!

Om du inte äter glutenfritt blir receptet såklart lika gott med våra vanliga pinsabottnar.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Lämna ett svar till Sara F Avbryt svar

Sara F

Vi tog tryffelsalami istället för mortadella, men jäklar vad gott det blev och vad god pinsan i sig var!