Vegetarisk pizza med pesto, mozzarella och pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (164)

(164)

RÖSTA PÅ RECEPTET (164)

(164)

Vad tycker du?

1tim 10min

Vegetarisk pizza som toppas med olivolja, pesto, mozzarella och pecorino. Underbart gott och smakar som i Italien. Buon appetito!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

pizzor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
3 dl
ljummet vatten
50 g
färsk jäst
2 tsk
socker
2 tsk
salt
6 1/2 dl
vetemjöl
Topping
2-3
Zeta Ekologisk Mozzarella riven i små bitar
1 kruka
basilika

Gör så här

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (164)

(164)
Tack!

Vanessa

Hej! Ska det inte vara nån tomatsås eller creme fraiche som botten?

Anna Mellberg

Hej Vanessa! Det låter också väldigt gott, men vi lovar att detta recept är smarrigt precis som det är. Peston fungerar väldigt bra som ”ensam” sås. Lycka till hälsar Anna

Recept från kategorier