Vegetarisk pizza med pesto, mozzarella och pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (177)

(177)

Vad tycker du?

1tim 10min 6 ingredienser

Härlig vegetarisk pizza som tar dig rakt till hjärtat av Italien! Toppad med rik olivolja, aromatisk pesto, krämig mozzarella och smakrik pecorino blir varje tugga en njutning. Perfekt för en kväll med vänner eller en mysig middag hemma – denna pizza bjuder på genuina, italienska smaker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

pizzor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
3 dl
ljummet vatten
50 g
färsk jäst
2 tsk
socker
2 tsk
salt
6 1/2 dl
vetemjöl
Topping
2 frp
Mozzarella Ekologisk, riven i små bitar
1 kruka
basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (177)

(177)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Vanessa

Hej! Ska det inte vara nån tomatsås eller creme fraiche som botten?

Anna Mellberg

Hej Vanessa! Det låter också väldigt gott, men vi lovar att detta recept är smarrigt precis som det är. Peston fungerar väldigt bra som ”ensam” sås. Lycka till hälsar Anna

Birk Brunnberg

Rucola? Basilika ska det vara

Sophie Berlin

Hej Birk,
Självklart, du har helt rätt. Vi har ändrat i receptet nu.
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta