Vegopizza med pesto, mozzarella och pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)
1tim 10min

Ett vegetariskt alternativ till den klassiska pizzan som toppas med olivolja, pesto, mozzarella och pecorino. Buon appetito!

Ingredienser

pizzor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
3 dl
ljummet vatten
50 g
färsk jäst
2 tsk
socker
2 tsk
salt
6 1/2 dl
vetemjöl
Topping
2-3
Zeta Ekologisk Mozzarella riven i små bitar
1/2 påse
rucola 70 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.