Vegetarisk pizza med pesto, mozzarella och pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (172)

(172)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 10min 6 ingredienser

Vegetarisk pizza som toppas med olivolja, pesto, mozzarella och pecorino. Underbart gott och smakar som i Italien. Buon appetito!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

pizzor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
3 dl
ljummet vatten
50 g
färsk jäst
2 tsk
socker
2 tsk
salt
6 1/2 dl
vetemjöl
Topping
2-3
Zeta Ekologisk Mozzarella riven i små bitar
1 kruka
basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (172)

(172)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Vanessa

Hej! Ska det inte vara nån tomatsås eller creme fraiche som botten?

Anna Mellberg

Hej Vanessa! Det låter också väldigt gott, men vi lovar att detta recept är smarrigt precis som det är. Peston fungerar väldigt bra som ”ensam” sås. Lycka till hälsar Anna

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja