Vegopizza med pesto, mozzarella och pecorino

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)
1tim 10min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ett vegetariskt alternativ till den klassiska pizzan som toppas med olivolja, pesto, mozzarella och pecorino. Buon appetito!

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

pizzor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
3 dl
ljummet vatten
50 g
färsk jäst
2 tsk
socker
2 tsk
salt
6 1/2 dl
vetemjöl
Topping
2-3
Zeta Ekologisk Mozzarella riven i små bitar
1/2 påse
rucola 70 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.