Pinsa med skogschampinjoner och tryffelkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

Vad tycker du?

10min 9 ingredienser

Härligt höstig pinsa med smak av skogschampinjoner och tryffelkräm. Ät som drinktilltugg eller som tillbehör till en svampsoppa. Pinsa är ett mellanting av pizza och focaccia och har blivit en trend på sociala medier.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
3
skogschampinjoner
färsk salvia
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Kent Larsson

Perfekt, jättegott men använde grovriven parmesan istället för mozzarella 👍

Emilia Geissler

Otroligt gott. Strösslade lite parmesan även mot slutet av gräddningen. En favorit hos oss här hemma!

Jenny

Det var jättegott! Min lillasyster o hennes sambo bjöd på denna på nyårsafton som förrätt!

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis