Pinsa med skogschampinjoner och tryffelkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tycker du?

10min 9 ingredienser

Härligt höstig pinsa med smak av skogschampinjoner och tryffelkräm. Ät som drinktilltugg eller som tillbehör till en svampsoppa. Pinsa är ett mellanting av pizza och focaccia och har blivit en trend på sociala medier.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
3
skogschampinjoner
färsk salvia
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Jenny

Det var jättegott! Min lillasyster o hennes sambo bjöd på denna på nyårsafton som förrätt!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar