Pinsa med skogschampinjoner och tryffelkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

10min 9 ingredienser

Härligt höstig pinsa med smak av skogschampinjoner och tryffelkräm. Ät som drinktilltugg eller som tillbehör till en svampsoppa. Pinsa är ett mellanting av pizza och focaccia och har blivit en trend på sociala medier.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
3
skogschampinjoner
färsk salvia
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Kent Larsson

Perfekt, jättegott men använde grovriven parmesan istället för mozzarella 👍

Emilia Geissler

Otroligt gott. Strösslade lite parmesan även mot slutet av gräddningen. En favorit hos oss här hemma!

Jenny

Det var jättegott! Min lillasyster o hennes sambo bjöd på denna på nyårsafton som förrätt!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco