Pinsa med skogschampinjoner och tryffelkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)

Vad tycker du?

10min 9 ingredienser

Härligt höstig pinsa med smak av skogschampinjoner och tryffelkräm. Ät som drinktilltugg eller som tillbehör till en svampsoppa. Pinsa är ett mellanting av pizza och focaccia och har blivit en trend på sociala medier.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Kent Larsson

Perfekt, jättegott men använde grovriven parmesan istället för mozzarella 👍

Emilia Geissler

Otroligt gott. Strösslade lite parmesan även mot slutet av gräddningen. En favorit hos oss här hemma!

Jenny

Det var jättegott! Min lillasyster o hennes sambo bjöd på denna på nyårsafton som förrätt!

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter