Syditaliensk lammragu med fänkålssalsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

2tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik och mustig ragu med fin hetta från chili. I Italien är det råvarorna som tar huvudrollen smakmässigt och det är lamm, tomat och salsiccia som dominerar. Vill du ha mer smak av örtkryddor går det alldeles utmärkt att addera en eller två kvistar rosmarin och någon klyfta vitlök, men vill du njuta som i Italien låter du receptet vara som det är.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
gula lökar
2
morötter
2
stjälkar selleri
1
röd chili
400 g
lammkött, skuren i mindre bitar
2 frp
krossade tomater
1/2 frp
3
lagerblad
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
bladpersilja, hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Tack!