Tomatsallad med rödlök, mozzarella och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (178)

(178)

RÖSTA PÅ RECEPTET (178)

(178)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rödlöken skall dra i några minuter i vinägretten, då får den en mild frisk smak tillsammans med tomaterna och mozzarellan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
röda lökar tunt skivade
600 g
tomat (gärna i olika färger) i mindre bitar
200 g
Zeta Mozzarella
1 kruka
basilika
VInägrett
salt
svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (178)

(178)
Tack!