Tomatsallad med rödlök, mozzarella och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (220)

(220)

Vad tycker du?

20min 4 ingredienser

Rödlöken skall dra i några minuter i vinägretten, då får den en mild frisk smak tillsammans med tomaterna och mozzarellan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
röda lökar tunt skivade
600 g
tomat (gärna i olika färger) i mindre bitar
200 g
Zeta Mozzarella
1 kruka
basilika
VInägrett
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (220)

(220)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Marita

Tänker prova att toppa med karamelliserad gul lök 🧅

Bengt-Åke

Hade ingen basilika hemma. Tog persilada istället. Kanon!