Tomatsallad med rödlök, mozzarella och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (173)

(173)

RÖSTA PÅ RECEPTET (173)

(173)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rödlöken skall dra i några minuter i vinägretten, då får den en mild frisk smak tillsammans med tomaterna och mozzarellan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
röda lökar tunt skivade
600 g
tomat (gärna i olika färger) i mindre bitar
200 g
Zeta Mozzarella
1 kruka
basilika
VInägrett
salt
svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (173)

(173)
Tack!
Lämna ett svar till Bengt-Åke Avbryt svar

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar