Tomatsallad med rödlök, mozzarella och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (211)

(211)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 4 ingredienser

Rödlöken skall dra i några minuter i vinägretten, då får den en mild frisk smak tillsammans med tomaterna och mozzarellan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
röda lökar tunt skivade
600 g
tomat (gärna i olika färger) i mindre bitar
200 g
Zeta Mozzarella
1 kruka
basilika
VInägrett
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (211)

(211)

Vad tycker du?

1 kommentar

Lämna ett svar till Bengt-Åke Avbryt svar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco