4x festliga snittar

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 4 ingredienser

Skapa ett festligt nyårsmingel med läckra småplock! Prosciutto di Parma med tryffelolja och parmesan är en härlig kombination och smaken av tryffel ger den lilla extra känslan av lyx . Crostini med citronricotta och räkor är en frisk och fräsch smakkombination och prova gärna våra krispiga gurksnittar med mascarpone, rökt lax och gräslök. Recepten är enkla att förbereda och kommer garanterat att imponera på dina gäster när du välkomnar det nya året!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Prosciutto di Parma med tryffelolja och parmesan
färsk timjan
Crostini med citronricotta och räkor
1 frp
nymalen svartpeppar
1 frp
24
räkor, skalade
1 knippe
dill
Gurksnittar med mascarpone, rökt lax och gräslök
2
gurkor
1 krm
nymalen svartpeppar
6 skivor
rökt lax, tunt skuren
1 knippe
gräslök, hackad
Italienska oliver med het salami

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja