Festliga snittar

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

1tim 4 ingredienser

Skapa ett festligt nyårsmingel med läckra småplock! Prosciutto di Parma med tryffelolja och parmesan är en härlig kombination och smaken av tryffel ger den lilla extra känslan av lyx. Crostini med citronricotta och räkor är en frisk och fräsch smakkombination och prova gärna våra krispiga gurksnittar med mascarpone, rökt lax och gräslök. Recepten är enkla att förbereda och kommer garanterat att imponera på dina gäster när du välkomnar det nya året!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Prosciutto di Parma med tryffelolja och parmesan
färsk timjan
Crostini med citronricotta och räkor
1 frp
1
citron, zest
nymalen svartpeppar
salt
1 frp
24
räkor, skalade
1 knippe
dill
Gurksnittar med mascarpone, rökt lax och gräslök
2
gurkor
1 krm
nymalen svartpeppar
6 skivor
rökt lax, tunt skuren
1 knippe
gräslök, hackad
Italienska oliver med het salami
1 frp
gröna oliver

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis