Festliga snittar

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

1tim 4 ingredienser

Skapa ett festligt nyårsmingel med läckra småplock! Prosciutto di Parma med tryffelolja och parmesan är en härlig kombination och smaken av tryffel ger den lilla extra känslan av lyx. Crostini med citronricotta och räkor är en frisk och fräsch smakkombination och prova gärna våra krispiga gurksnittar med mascarpone, rökt lax och gräslök. Recepten är enkla att förbereda och kommer garanterat att imponera på dina gäster när du välkomnar det nya året!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Prosciutto di Parma med tryffelolja och parmesan
färsk timjan
Crostini med citronricotta och räkor
1 frp
nymalen svartpeppar
1 frp
24
räkor, skalade
1 knippe
dill
Gurksnittar med mascarpone, rökt lax och gräslök
2
gurkor
1 krm
nymalen svartpeppar
6 skivor
rökt lax, tunt skuren
1 knippe
gräslök, hackad
Italienska oliver med het salami

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco