Krispiga piadinasnittar

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

Piadina serveras i Italien som en slags streetfood. Här har vi tagit den ett steg längre och serverar krispig, friterad piadina med goda toppings.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Anders Andersson

Hur stor mängd soltorkade tomater ska användas och vad ingår i cremen?

Anna Mellberg

Hej Anders! Vi ser att det fallit bort en ingrediens i listan. Det är Zeta Creme av soltorkade tomater. Felet är åtgärdat nu och hoppas att du vill testa receptet igen för det är mycket gott! Hälsningar vännerna på Zeta.

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco