Krispiga piadinasnittar

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

Piadina är en klassisk italiensk street food, men här tar vi den till nya höjder! Vi friterar brödet till en gyllene och krispig perfektion och toppar det med smakfulla ingredienser som gör varje tugga till en upplevelse. Oavsett om du serverar det som ett spännande småplock eller en annorlunda förrätt, är denna variant av piadina garanterad att imponera och locka fram smakerna från Italien på ett nytt, krispigt sätt!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Gill Larsen

Rökt lax och pepparrot oxå ??

Anna Mellberg

Det fungerar säkert jättebra. Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta!

Anders Andersson

Hur stor mängd soltorkade tomater ska användas och vad ingår i cremen?

Anna Mellberg

Hej Anders! Vi ser att det fallit bort en ingrediens i listan. Det är Zeta Creme av soltorkade tomater. Felet är åtgärdat nu och hoppas att du vill testa receptet igen för det är mycket gott! Hälsningar vännerna på Zeta.

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis