Krispiga piadinasnittar

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

20min

Piadina serveras i Italien som en slags streetfood. Här har vi tagit den ett steg längre och serverar krispig, friterad piadina med goda toppings.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
Tack!

Anders Andersson

Hur stor mängd soltorkade tomater ska användas och vad ingår i cremen?

Anna Mellberg

Hej Anders! Vi ser att det fallit bort en ingrediens i listan. Det är Zeta Creme av soltorkade tomater. Felet är åtgärdat nu och hoppas att du vill testa receptet igen för det är mycket gott! Hälsningar vännerna på Zeta.

Recept från kategorier