Osso Bucco på lammlägg
Osso Bucco är en typisk italiensk rätt, denna gång toppad med gremolata. Långkokt lamm med smak av citron och örter.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Osso Bucco är en typisk italiensk rätt, denna gång toppad med gremolata. Långkokt lamm med smak av citron och örter.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minDjurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.
Läs mer om animal welfare
hampuz
Ska bladpersilja och citron kokas tillsammans med kött o grönsaker?
Emma Olsson
Hej Hampuz,
Nej, de ska inte kokas tillsammans med köttet. Utan det ska blandas till en gremolata som man sedan ringlar over köttet innan servering.
Hälsningar, Emma från Zeta
Stefhan
Receptet innehåller fortfarande skivad morot och inte hackad.
Emma Olsson
Hej Stefhan,
I steg ett står det att morot och selleri ska skivas. Hackar man dessa finns det risk att ingredienserna blir överkokta och löses upp i den mustiga såsen 🙂
Hälsningar, Emma
Olle Lundh
Hur ska jag kunna hacka morot om det inte står i receptet?
Emma Olsson
Hej Olle,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Jag har nu ändrat receptet, det ska vara en morot som ska skalas och hackas 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta
Marie Welander
Har gjort bara på kalvlägg men blir lamm ikväll som är gott kött men inte mycket kött i min vardag fast en del pasta och sallad är gott och feta