Ladda ner bild Spara Parmaskinka på carpaccio-vis Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (30) (30) RÖSTA PÅ RECEPTET (30) (30) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Toppa prosciutto med en riktigt god olivolja och parmesan - kanske som en riktigt god förrätt. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. Prosciutto di Parma Parmigiano Reggiano 30 mån hyvlad Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine Gör så här Arrangera på en tallrik parmaskinka och hyvlad parmesanost. Ringla rikligt med olivolja över. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (30) (30) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (30)
(30)