Tonfisk med fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

30min 1 ingredienser

Enkelt och snabblagat recept på tonfisk i burk som du serverar med en klassisk italiensk fagiolatosås och kapris. Smart vardagsmat som är snäll för plånboken och där tonfisken får spela huvudrollen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
hel tonfisk i olja
Fagiolatosås
2
äggulor
2 msk
citronsaft
1 dl
1
påse späda salladsblad
Ljust surdegsbröd

Gör så här

Tips!

Perfekt att ta med sig ut på picknick en härlig sommardag

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

2 kommentarer

E Strömbom

Vad rekommenderas att äta till, förslag på pasta?

Emma Olsson

Hejsan,
Jag skulle rekommendera potatis till tonfisken istället för pasta, alternativ en enklare risotto så att tonfisken får stå i fokus.
Hälsningar, Emma från Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar