Tonfisk med fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
30min

Ett enkelt recept på tonfisk i burk serverat med en klassisk italiensk fagiolatosås och kapris.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
hel tonfisk i olja
Fagiolatosås
2
äggulor
2,5 tsk
Sardellcrème eller 4 st Zeta Sardeller
2 msk
citronsaft

Gör så här

Tips!

”Puckformen” är lättast att behålla om du häller av i god tid och låter fisken rinna av på hushållspapper.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.