Tonfisk med fagiolatosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ett enkelt recept på tonfisk i burk serverat med en klassisk italiensk fagiolatosås och kapris.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
hel tonfisk i olja
Fagiolatosås
2
äggulor
2,5 tsk
Sardellcrème MSC-märkt eller 4 st Zeta Sardeller
2 msk
citronsaft
1 dl
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine

Gör så här

Tips!

”Puckformen” är lättast att behålla om du häller av i god tid och låter fisken rinna av på hushållspapper.

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.