Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Ta bort hela botten eller locket på tonfiskburken.

Häll av oljan och lägg upp tonfisken så att formen från burken behålls.

Tonfisken blir ännu godare om du droppar på ny god olivolja, t.ex. Casa Di Luca.

Skölj de blandade bönorna och låt rinna av i en sil.

Mixa bönor, kapris, sardeller och pressad citron i matberedare till ett slätt mos.

Tillsätt äggulorna och kör med lite av olivoljan.

Tillsätt efter hand resten av olivoljan till en jämn sås.

Servera med fagiolatosåsen och garnera med kapris.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips ”Puckformen” är lättast att behålla om du häller av i god tid och låter fisken rinna av på hushållspapper.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.