Surdegsmacka med svamp & BreOliv örtröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
30min

Härlig och smakrik lunchmacka som har ett lager BreOliv örtröra och sedan toppas med varm svamp, linser och grönkål. Extra god med hembakt bröd och egenplockad svamp så klart! Den här mackan är vegansk, men skulle också bli god med hyvlad parmesan på toppen.

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Ingredienser

mackor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
BreOliv örtröra
1 knippe
persilja
Svamptopping
6 dl
valfri (eller blandad) svamp
1
vitlöksklyfta
2
blad grönkål, utan stjälk
salt
svartpeppar, nymalen
Rågsurdegsbröd i gryta
1 dl
rågsurdegsgrund
4 dl
vatten
1 1/2 tsk
salt
6 dl
vetemjöl (330 g)
4 dl
rågmjöl (170 g)

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.