Rostade grönsaker med smulad fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

God vegetarisk sallad som passar fint som egen maträtt eller tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
spetspaprika, delad i bitar
3
färsklökar, stjälkarna skivade
200 g
cocktailtomater, gärna på kvist
1 knippe
grön sparris, tunt hyvlad på längden
150 g
späda vaxbönor, ansade
1
röd chili, skivad
1 frp
Fetaost, 150 g

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
Tack!