Grillad sparris med örtricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (143)

(143)

RÖSTA PÅ RECEPTET (143)

(143)

Vad tycker du?

35min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nygrillad sparris med mild örtricotta som passar perfekt som en förrätt eller som ett tillbehör till grillat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2-3 knippen
sparris
salt
Örtricotta
4
vitlöksklyftor
1 burk
Ricotta, 250 g
1 kruka
basilika, plockade blad
1
citron, rivet skal
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (143)

(143)
Tack!