Krispigt grillad abborre med granatäpple och fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Abborre är en helt underbar fisk att grilla!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1 tsk
chiliflakes
salt
200 g
grönkål
150 g
1 hel
fänkål med dill
4 st
fikon, färska
1 st
granatäpple
2 st
stora hela havsabborrar, urtagna
eller 6 st
filéer, utan ben
3 st
citroner
1 bunt
persilja (vid användning av hel fisk)

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Tack!