Krispigt grillad abborre med granatäpple och fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

45min

Abborre är en helt underbar fisk att grilla. Att droppa sötsyrlig grillad citron över fisken och njuta den med grönkål, söta fikon och salt fetaost är en garanterad smakupplevelse!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1 tsk
chiliflakes
salt
200 g
grönkål
150 g
1 hel
fänkål med dill
4 st
fikon, färska
1 st
granatäpple
2 st
abborrar, urtagna
eller 6 st
filéer, utan ben
3 st
citroner
1 bunt
persilja (vid användning av hel fisk)

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
Tack!

Recept från kategorier