Krispigt grillad abborre med granatäpple och fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

45min 15 ingredienser

Abborre är en helt underbar fisk att grilla. Att droppa sötsyrlig grillad citron över fisken och njuta den med grönkål, söta fikon och salt fetaost är en garanterad smakupplevelse!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1 tsk
chiliflakes
salt
200 g
grönkål
150 g
1 hel
fänkål med dill
4 st
fikon, färska
1 st
granatäpple
1 msk
invecchiato
2 st
abborrar, urtagna
eller 6 st
filéer, utan ben
3 st
citroner
1 bunt
persilja (vid användning av hel fisk)

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar