Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 1 ingredienser

Grönkål och vitkål som steks tillsammans med klassiska italienska smaker som rosmarin, kapris, citron och sardeller blir ljuvligt gott. Servera gärna med grillade kycklingspett till.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Kycklingfiléer
500 g
kycklingfilé
Marinad
3 msk
tomatpuré
2 st
finrivna vitlöksklyftor
1 msk
färsk timjan, hackad
1 tsk
nymalen svartpeppar
Kålfräs
500 g
vitkål
500 g
grönkål
3 st
finhackade vitlöksklyftor
1/2
finhackad chili
1 kvist
färsk rosmarin
2 msk
pressad citron
rivet skal av 1 st citron
salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...