Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grönkål och vitkål som steks tillsammans med klassiska italienska smaker som rosmarin, kapris, citron och sardeller blir ljuvligt gott. Servera gärna med grillade kycklingspett till.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Kycklingfiléer
500 g
kycklingfilé
Marinad
3 msk
tomatpuré
2 st
finrivna vitlöksklyftor
1 msk
färsk timjan, hackad
1 tsk
nymalen svartpeppar
Kålfräs
500 g
vitkål
500 g
grönkål
3 st
finhackade vitlöksklyftor
1/2
finhackad chili
1 kvist
färsk rosmarin
2 msk
pressad citron
rivet skal av 1 st citron
salt och svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)
Tack!