Minipizzor med sardeller och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
1tim 15min

Små och söta minipizzor med sardeller och oliver. Perfekta på buffébordet, som tillbehör eller småplock till fördrinken.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

minipizzor
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
25 g
jäst
2 dl
ljummet vatten
1 stor nypa
salt
5 dl
vetemjöl
Pålägg till pizzorna
1
Zeta Mozzarella, 125 g skuren i tärningar
1 dl
Grana Padano 16 mån, färskriven
1 burk
Sardeller, 80 g
färsk basilika
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.