Minipizzor med sardeller och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
1tim 15min

Små och söta minipizzor med sardeller och oliver. Perfekta på buffébordet, som tillbehör eller småplock till fördrinken.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

minipizzor
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
25 g
jäst
2 dl
ljummet vatten
1 stor nypa
salt
5 dl
vetemjöl
Pålägg till pizzorna
1
Zeta Mozzarella, 125 g skuren i tärningar
1 dl
Grana Padano 16 mån, färskriven
1 burk
Sardeller, 80 g
färsk basilika
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Starta året grönt!

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Frittata på grönkål och spaghetti

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.