Minipizzor med sardeller och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

1tim 15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Små och söta minipizzor med sardeller och oliver. Perfekta på buffébordet, som tillbehör eller småplock till fördrinken.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

minipizzor
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
25 g
jäst
2 dl
ljummet vatten
1 stor nypa
salt
5 dl
vetemjöl
Pålägg till pizzorna
1
Zeta Mozzarella, 125 g skuren i tärningar
1 dl
Grana Padano 16 mån, färskriven
1 burk
Sardeller, 80 g
färsk basilika
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
Tack!