Italienska minipizzor med prosciutto crudo

RÖSTA PÅ RECEPTET (80)

(80)

Vad tycker du?

1tim 30min 7 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Hembakta minipizzor med mozzarella, italiensk skinka och linser. Perfekt som tilltugg till fest och till vardags. Degen kan även användas till vanliga pizzor.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

minipizzor
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
1/2
jäst
2 1/2 dl
fingervarmt vatten
1 tsk
honung
1 tsk
salt
7-8 dl
siktat dinkelmjöl
eller vetemjöl
Topping
1
gul lök
1 burk
finkrossade tomater
1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 tsk
torkad eller färsk oregano
2 fpk
några blad
ruccola

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (80)

(80)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco