Italienska minipizzor med prosciutto crudo

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

1tim 30min 7 ingredienser

Hembakta minipizzor med mozzarella, italiensk skinka och linser. Perfekt som tilltugg till fest och till vardags. Degen kan även användas till vanliga pizzor.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

minipizzor
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
1/2
jäst
2 1/2 dl
fingervarmt vatten
1 tsk
honung
1 tsk
salt
7-8 dl
siktat dinkelmjöl
eller vetemjöl
Topping
1
gul lök
1 burk
finkrossade tomater
1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 tsk
torkad eller färsk oregano
2 fpk
några blad
ruccola

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer