Italienska minipizzor med prosciutto crudo

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

1tim 30min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Hembakta minipizzor med mozzarella, italiensk skinka och linser. Perfekt som tilltugg till fest och till vardags. Degen kan även användas till vanliga pizzor.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

minipizzor
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
1/2
jäst
2 1/2 dl
fingervarmt vatten
1 tsk
honung
1 tsk
salt
7-8 dl
siktat dinkelmjöl
eller vetemjöl
Topping
1
gul lök
1 burk
finkrossade tomater
1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 tsk
torkad eller färsk oregano
2 fpk
några blad
ruccola

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett