Italienska minipizzor med prosciutto crudo

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hembakta minipizzor med mozzarella, italiensk skinka och linser. Perfekt som tilltugg till fest och till vardags. Degen kan även användas till vanliga pizzor.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

minipizzor
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
1/2
jäst
2 1/2 dl
fingervarmt vatten
1 tsk
honung
1 tsk
salt
7-8 dl
siktat dinkelmjöl
eller vetemjöl
Topping
1
gul lök
1 burk
finkrossade tomater
1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1 tsk
torkad eller färsk oregano
2 fpk
några blad
ruccola

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)
Tack!