Pasta Radiatori med broccolisås

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Pasta Radiatori med broccolisås eller mer känd som Radiatori alle rape i Italien. Pastan får sin sälta och umami från sardeller. Serveras med pinjenötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Radiatori
400 g
broccoli
2 msk
salt
1
vitlöksklyfta, fint skuren
1
röd chilipeppar, torkad eller färsk
1/2 dl
pinjenötter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Susanne

Hej smakade bra! Men var i Stockholm kan man köpa er sardellcreme?

Anna Mellberg

Hej Susanne! Sardellcremen finns på de flesta matvarubutikerna och om din närmsta butik inte har den så be dem ta hem den till butiken- det ska de kunna. Lycka till i köket önskar Zetas provkök.

Tilde

Smakade gott! Men när ska vinet i?

Emma Olsson

Hejsan Tilde,
Tack för din feedback. Vinet kan du ha i när du fräser ingredienserna i stekpannan, det ska även nu stå i receptet.
Hälsningar
Emma från Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...