Ladda ner bild Spara Skaldjurspasta med tomat och ruccola Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (0) (0) RÖSTA PÅ RECEPTET (0) (0) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Räkor, pilgrimsmusslor, ruccola i pasta med en härlig tomatsås. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 kruka ruccola Extra jungfruolivolja Classico 200 g pilgrimsmusslor 400 g Zeta Pasta 150 g räkor skalade 1 skalade salt peppar 4 msk Extra jungfruolivolja Classico Tomatsås 1/2 gul lök finhackad 2 vitlöksklyftor tunt skivade 4 msk Extra jungfruolivolja Classico 1 dl vitt vin 1 dl vatten 1 fpk 400 g tomater 1 kvist timjan salt salt svartpeppar 1/2 kruka färsk basilika plockade blad, hackade Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Stek skaldjuren snabbt i olivolja på hög värme tillsammans med vitlöken. Krydda med salt och peppar. Servera med nykokt pasta, tomatsås och toppa med rucola. Ringla över lite extra olivolja. Tomatsås: Stek lök och vitlök i olivolja utan att det tar färg. Klipp tomaterna i bitar med en sax direkt ner i burken. Häll på vitt vin, vatten och tomater, låt koka 10–15 minuter. Smaka av med salt, en nypa socker, peppar. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (0) (0) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (0)
(0)