Ladda ner bild Spara Skaldjurspasta med tomat och ruccola RÖSTA PÅ RECEPTET (0) (0) Sätt betyg! Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min 9 ingredienser Räkor, pilgrimsmusslor, ruccola i pasta med en härlig tomatsås. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 kruka ruccola Extra jungfruolivolja Classico 200 g pilgrimsmusslor 400 g Zeta Pasta 150 g räkor skalade 1 skalade salt peppar 4 msk Extra jungfruolivolja Classico Tomatsås 1/2 gul lök finhackad 2 vitlöksklyftor tunt skivade 4 msk Extra jungfruolivolja Classico 1 dl vitt vin 1 dl vatten 1 fpk 400 g tomater 1 kvist timjan salt salt svartpeppar 1/2 kruka färsk basilika plockade blad, hackade Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Stek skaldjuren snabbt i olivolja på hög värme tillsammans med vitlöken. Krydda med salt och peppar. Servera med nykokt pasta, tomatsås och toppa med rucola. Ringla över lite extra olivolja. Tomatsås: Stek lök och vitlök i olivolja utan att det tar färg. Klipp tomaterna i bitar med en sax direkt ner i burken. Häll på vitt vin, vatten och tomater, låt koka 10–15 minuter. Smaka av med salt, en nypa socker, peppar. Dela Skriv ut Spara Vad tyckte du om receptet? RÖSTA PÅ RECEPTET (0) (0) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 0 kommentarer Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (0)
(0)Vad tycker du?
0 kommentarer