Skaldjurspasta med tomat och ruccola

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

(0)

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

(0)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Räkor, pilgrimsmusslor, ruccola i pasta med en härlig tomatsås.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kruka
ruccola
200 g
pilgrimsmusslor
400 g
Zeta Pasta
150 g
räkor skalade
1
skalade
salt
peppar
Tomatsås
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1 fpk
400 g tomater
1 kvist
timjan
salt
salt
svartpeppar
1/2 kruka
färsk basilika plockade blad, hackade

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

(0)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.